Zeeta-remontti ja sähköasennus
 

            

Zeetakauppa
 

AV-suunnittelu

AV-suunnittelu määrittelee esitystekniikan ja antaa tarvittavat ohjeet sähkösuunnittelua ja toteutusta varten. Akustiikan huomioiminen on myös osa AV-suunnittelua. AV-suunnittelu voi olla myös järjestelmäsuunnittelua vaativissa kohteissa.

 AV-suunnittelu kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisin – yleensä, kun rakennuksen pohjakuvat ovat käytettävissä. Kaapelointi kannattaa suunnitella valmiiksi, vaikka AV-toteutus tapahtuisikin myöhemmin. Näin mahdollinen kaiuttimien tai televisioiden lisääminen tulevaisuudessa on helppoa ja siistiä. Nykyisin on olemassa hyvälaatuisia langattomia, muunneltavia AV-ratkaisuja jotka ovat helppoja asentaa. Av-suunnittelijamme esittelee mielellään eri ratkaisuvaihtoehtoja.

Hyvällä suunnittelulla saadaan televisiot, kaiuttimet sekä ohjainlaitteet integroitumaan asuntoon toimivasti ja huomaamattomasti. Ohjaus hoituu haluttaessa vaikka puhelimella tai tabletilla. AV-järjestelmään voidaan myös liittää mukaan muitakin talon toimintoja – esimerkiksi valaistuksen ohjaus, ovikello videokuvalla tai vaikka sähköllä toimivat verhot. Näin kaikkien toimintojen ohjaus tapahtuu saman ohjaimen kautta, eikä useita kaukosäätimiä tarvita.