Zeeta-remontti ja sähköasennus
 

            

Zeetakauppa
 

Sähkösuunnittelu

Zeeta tekee valaistussuunnittelua yli 20 vuoden kokemuksella. Erikoisalaa on kotien ja asuntojen valaistuksien suunnittelu. Nyt voidaan tarjota entistä laajempi palvelukokonaisuus, joka sisältää valaistussuunnittelun lisäksi haluttaessa sähkösuunnittelun, sähköurakoinnin ja –asennukset sekä valaistusrakentamista.

Sähkösuunnitelmat uudiskohteissa

Uusien omakotitalojen, paritalojen, rivitalojen, kesäasuntojen ja ns. kakkosasuntojen sähkösuunnitelmat kyetään tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan. Suunnitelmat tehdään aina yksilöllisesti tarpeiden ja toiveiden mukaan ilman tuotepaketointia.

Omakotitalojen taloautomaatiojärjestelmien suunnittelu modernilla KNX tai EBTS -tekniikalla

Suunnitelmiin kuuluu tarvittaessa sähkölämmitys, pihavalaistus, yleiskaapelointijärjestelmä, antennijärjestelmä, kodinohjausjärjestelmä, tarvikkeiden luetteloinnit ja tyypitykset sekä tarvikkeiden määrälaskenta.

Sähkösuunnitelmat toteutetaan ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Sähkösuunnitelmia toimitetaan sopimuksen mukaan myös talotehtaille.

Tarvittaessa sähkösuunnitelmiin tehdään korjaukset sähkötöiden valmistuttua kiinteistössä. Tällöin suunnitelmat vastaavat tehtyä työtä.

Zeetan sähkösuunnitelmassa on kolme eri laajuusvaihtoehtoa:

  • Perinteinen sähkösuunnittelu
  • KNX-sähkösuunnittelu
  • EBTS-sähkösuunnittelu

Kysy lisää >

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelmat remontoitavissa kohteissa

Remontoitaviin kohteisiin on myös mahdollista toteuttaa sähkösuunnittelu, usein yhteistyössä valaistussuunnittelun kanssa.

Mikäli vanhat piirustukset ovat paperimuodossa, pystytään ne muuntamaan tarvittaessa digitaalisiksi CAD-yhteensopiviksi tiedostoiksi.

Valmiit piirustukset toimitetaan sähköisinä tiedostoina.
Kysy tarjousta