Zeeta-remontti ja sähköasennus
 

            

Zeetakauppa
 

Tuotteisto

Valaistusala on suuressa murroksessa parhaillaan ja muutosprosessi tulee jatkumaan useita vuosia. Valaistusalalla perinteisesti toimineet, valaisimia valmistavat, yritykset ovat saaneet LED-valaistuksen myötä kilpailijoikseen elektroniikka-alan yrityksiä, joilla on tehokkaat tuotantomenetelmät. Koska LED- tekniikka ja valaistus kehittyvät nopeasti, myös tuotteisto uudistuu sitä vauhtia, että valaistussuunnittelijankin on tärkeää olla ajantasalla  koko ajan voidakseen tarjota parhaita ratkaisuja asiakkailleen.

Zeeta Oy testaa uusia valonlähteitä ja kerää käyttökokemuksia, jotta asiakkaat saavat luotettavia LED-valaistustoteutuksia. Valaistusnäyttelyissä  ”demotaan” suunnitteluasiakkaille valonlähteitä kuten päivänvalolamppuja ja mm. LED-valon eri värivaihtoehtoja. Näin voidaan tehdä oikeita valintoja kodin valaistukseen.

Zeetan tuotteisto koostuu laajasta valaistusalan yhteistyöverkostosta ympäri Euroopan, Euroopan suurimman valaistusalan nettikaupan kanssa solmitusta yhteistyösopimuksesta ja Zeetan omista suunnitteluosaston kehittämistä käytännöllisistä, eri sisustustyyleihin hyvin sovellettavista, innovatiivisista valaistus- ja valaisin-ratkaisuista. Perustana on asiakkaan toiveita huomioiva muunneltavuus sekä koon että pintamateriaalien suhteen.

Kysy lisää >

     
     
   
             
             
             
             
             
             
             
             
     

  Casambi_valonohjaus

formalighting