Zeeta-remontti ja sähköasennus
 

            

Zeetakauppa
 

Valaistussuunnittelu
Yhteydenotto >

Zeetan valaistussuunnittelu on aina yksilöllinen ja huomio asiakkaiden sisustuksen ja toiveet. Valaistussuunnittelussa kiinnitämme hyvän, mielenkiintoisen ja yksilöllisen valaistuksen ohella suurta huomiota energiansäästömahdollisuuksiin ja kustannustehokkaaseen valaistuksen toteutukseen.

Valaistussuunnittelijamme tuntevat myös erilaiset valaistuksen ohjaus- ja himmennystekniikat. Suunnittelun kuluessa voidaan tehdä tämänkin suhteen oikeita valintoja. Liiketunnistimet, hämäräkytkimet yhdessä sopivan ohjaustekniikan kanssa tekevät valaistuksen käytön helpoksi ja usein voidaan myös säästää energiakustannuksissa. Peruslinjamme näissä asioissa on helppokäyttöisyys ja luotettavuus.

Aina kallis taloautomaatio ei tarkoita helppokäyttöisyyttä eikä luotettavuutta. Myöskään kalliilla taloautomaatiolla ei voi korvata hyvin suunniteltua valaistusta. Toisaalta taloautomaatioratkaisut antavat asiaan paneutuvalle rakentajalle monipuolisia mahdollisuuksia käyttää valaistusta eri tavoin automatisoidusti ja ohjelmoidusti eri tilanteissa. Uudet langattomat valon ohjaustavat ovat hyvin käyttökelpoisia erityisesti remontoitavissa kohteissa, joihin halutaan hyvä, monipuolinen valaistus. Langattomuus säästää johdotuskustannuksia merkittävästi ja kytkimiä voidaan sijoittaa haluttuihin paikkoihin ilman johdotusta. Näissä valinnoissa suunnittelijamme ovat käytettävissä.

Zeeta Oy:n valaistussuunnittelussa asiakkaalle tehdään ensin ideointisuunnitelma ja tämän jälkeen havainnollistetaan Zeetan näyttelytiloissa valaistusratkaisuja ja tehdään valintoja. Erityisesti LED-valojen kohdalla on syytä varmistua halutuista valon värilämpötiloista. Nykyisin valaistuksen värilämpötilaa voidaan haluttaessa myös säätää toiveiden mukaan kylmästä valosta lämpimään.

Zeetan projekteja


Tekninen neuvontamme on koko projektin ajan kaikkien toteuttajien käytettävissä, jolloin ongelmatilanteissa löydetään nopeasti ratkaisut ja toteutus on kustannustehokasta.

Led- valaistus lisääntyy kodin valaistuksessa. Se ei ratkaisevasti muuta valaistussuunnittelun peruslähtökohtia, mutta tarjoaa pienen kokonsa ja sitä kautta hajautettavissa olevan lämpökuorman sekä suojajännitteen ansiosta uusia mahdollisuuksia viedä valoa sellaisiin kohteisiin, joihin valaisimia ei ole voinut aikaisemmin asentaa sähköturvallisuus- tai  lämpötilasyistä tai tilapuutesyistä. Uudet valoprofiilimme tarjoavat hyvän esimerkin tästä. Ne tuovat upeita, uusia mahdollisuuksia valaistuksen toteutukseen. Esim. käytävä voidaan valaista tasaisesti 20mm leveällä ja 3 m pitkällä valoviivalla. Mataliin kellaritiloihin voidaan tehdä hyvä valaistus huomaamattomasti ilman alaslaskua. Valoviivan voi asentaa vaikkapa seinään tai lattiaan.

Led-tekniikan kehittyessä nopeasti ilman kaikenkattavia standardeja joutuu kuluttaja valintaongelman eteen, jonka ratkaiseminen vaatii tietoa ja kokemusta sekä myös usein valon ja tekniikan demoamista. Zeetan valaistusnäyttelyssä voi tutustua em. asioihin ja valinnan teko on helpompaa.

Zeetalla on laaja yhteistyökumppaniverkosto Euroopassa, jonka avulla pystymme hyvin seuraamaan valaistustekniikan kehitystä ja saamme lisäresurssia sekä luotettavuutta toimintaamme.
Testaamme LED-valaisimia, lamppuja ja niihin liittyvää tekniikkaa aktiivisesti. Keräämme käyttökokemuksia, jotta voisimme tarjota parhaita mahdollisia, kustannustehokkaita valaistusratkaisuja asiakkaillemme. Näyttelyssämme on mahdollista nähdä valaisimia, valaistusratkaisuja, LED- valojen värejä ja värilämpötiloja. Zeetalla on laaja valaisinvalikoima, monia tuhansia valaisimia. Tämä mahdollistaa sisustuksellisesti ja hinnallisesti oikeiden valintojen tekemisen.

Halutessa tarjoamme asiakkaillemme kolmen hintatason tuotteiston, josta löytyy valaisimet jokaiseen budjettiin. Valaistussuunnittelu sisältää jokaisesta valaisimesta tuotekortin, joka palvelee myös toteutusta ja jonka avulla voi tehdä valaisinhankintoja. Zeetan laaja valaisintuotteisto on käytettävissä. Jatkossa valaisimia voi hankkia myös Zeetan verkkokaupasta (Zeetakauppa.fi)

Zeetan valaistussuunnittelu toteutetaan kuitenkin niin, että asiakkaillamme on mahdollisuus hankkia valaisimet mistä tahansa paikasta eikä suunnittelu edellytä valaisinhankintoja Zeetalta.

 

Valaistussuunnitteluprojektin kulku

Zeetan valaistussuunnittelut

 • Valaistussuunnittelu
 • Valaistussuunnittelu edullisesti etänä, ilman tapaamisia. Kysy tarjousta!
 • Valaistuksen konsultaatiosuunnittelu (suunnittelua tarpeen mukaan)
 • Valaistussuunnitteluihin voidaan yhdistää tarpeen mukaan sähkösuunnittelua 
 • Tutustu hinnastoon >

Konsultaatiosuunnittelu

Zeetan valaistuksen konsultaatiosuunnittelu on edullinen, helppo ja nopea tapa saada valaistukseen lisäideoita, testata valittujen valaistusratkaisujen toimivuutta, löytää vaihtoehtoisia valaisimia projektiin, vertailla Led- valaistuksen värejä, löytää toimivia himmennysratkaisuja kotisi valaistukseen. Olipa valaistukseen liittyvä ongelmasi tai toiveesi millainen tahansa voimme ratkaista konsultaatiosuunnittelun avulla asiat. Usein konsultaatiosuunnittelua käytetään valaistuksen ideointisuunnitteluna ennen sähkösuunnittelua, jolloin toimitamme valaistus- materiaalin sähkösuunnittelijalle ja ohjeistamme häntä. Toinen yleinen konsultaatiosuunnittelun kohde on uuden omakotitalon valaisimien valinta. Teemme valaistussuunnittelua kaikenlaisiin kohteisiin navetoista ja terassivalaistuksista julkisiin ja kaupallisiin kohteisiin.

Kysy meiltä >

Zeetan valaistussuunnittelu osaa myös eri taloautomaatiotekniikoiden vaatimukset ja voimme suunnitella toimivat valaistukset niihin. Valaistusnäyttelyssämme Konalassa Helsingissä voi vertailla Led -valaistuksen eri värejä ja tehdä oikeita valintoja. 
Uutuutena värilämpötilan säätö kodin valaistuksessa monipuolistaa valaistusta ja poistaa valinnan vaikeuden; minkä väristä valoa haluan kotiini?

Konsultaatiosuunnittelutarjous_250€

Miksi  Zeetan valaistussuunnittelu?

 • Meille visuaalisuus, valitun sisustuslinjan vahvistaminen valaistuksen avulla ja uusien ideoiden tuominen mukaan suunnitteluun ovat keskeisiä
 • Pitkä kokemus valaistuksesta ja sisustamisesta sekä rakentamisesta mahdollistavat rakenteisiin integroidut valaistusratkaisut.
 • Zeetan tekninen tuki on rakentajien ja toteuttajien käytettävissä koko projektin ajan 
 • Suunnitelman valaistusratkaisut, valaisimet ja esim. LED-valojen värit ja värilämpötilat ovat nähtävissä Zeetan valaistusnäyttelyssä
 • Antamalla vastuuta valaistusasioista Zeetalle säästetään aikaa, vältytään virheiltä ja helpotetaan projektin kulkua
 • Voimme yhdistää valaistus- ja sähkösuunnittelun haluttaessa ja tarjota asennustyötä sekä valaistusrakentamista tarpeen mukaan

Miksi  valaistussuunnittelu on hyvä sijoitus?

 • Oikeanlainen valaistus, hyvä näkeminen, helpottaa kodin askareita 
 • Valo viimeistelee kodin sisustuksen ja luo viihtyisyyttä ja tunnelmaa, kodin henkeä.
 • Kiinnostava ja muunneltava valaistus lisää kodin arvoa ja luo lisää visuaalisia neliöitä.

(Klikkaa kuva suuremmaksi)
CADS_suunnitelma


Zeetan valaistussuunnittelu ohjeistaa sähkösuunnittelua ja -toteutusta pyydettäessä, jolloin työt etenevät mahdollisimman hyvin ja kustannustehokkaasti. Suunnitelmat tehdään pääsääntöisesti CADS –ohjelmistolla (dwg-tiedostot), jolloin tiedonsiirto eri toimijoiden kesken on vaivatonta. Pienemmissä kohteissa käytetään DESIGNER -ohjelmistoa (PDF), jolloin piirustukset voidaan skannata sähköiseen muotoon. Voimme piirtää kohteesta myös uudet sähköiset dwg -piirustukset, jos sellaisia ei ole. Tämä on varsin yleistä remontoitavissa kohteissa.

Sähkösuunnittelu ->