Zeeta-remontti ja sähköasennus
 

            

Zeetakauppa
 

Zeeta-Remontti

Mitä teen, kun haluan siirtää väliseinää, uusia olohuoneen pinnat, uusia asunnon valaistuksen tai ottaa osan kodista kotiteatterikäyttöön? Ota yhteyttä Zeetaan!

KYSY LISÄÄ

Kotitalousvähennys (vero.fi)

Toteutamme laadukkaasti sisustus-ja valaistusremontit, sähköistyksen uusinnat sekä erikoisremontit kuten kotiteatterit.                

Meidän kauttamme saat koko paketin:

  • valaistussuunnitelmat ja toteutuksen
  • sähkösuunnitelmat ja toteutuksen
  • AV-Suunnitelmat ja toteutuksen
  • Rakennustyöt ammattitaidolla
  • akustiikkasuunnitelman ja toteutuksen
  • kaiken tarvittavan dokumentoinnin 

ZEETA OY on erikoistunut kotien ja asuntojen valaistuksien suunnitteluun ja toteutukseen.

Valaistusrakentaminen uudiskohteissa

Sekä uusien että remontoitavien omakotitalojen, paritalojen, rivitalojen, kesäasuntojen ja ns. kakkosasuntojen valaistuksien toteutuksessa käytetään nykyisin monenlaisia, yksilöllisiäkin valaistusratkaisuja, jotka vaativat valaistuksen integrointia, rakentamista rakennukseen. Esimerkkinä tällaisista valaistusratkaisuista ovat ZEETAn kehittämät, monenlaisiin sisustustyyleihin soveltuvat, erilaiset valohyllyratkaisut, valoaukot ja valoikkunat sekä valonauhat (Stripet) katoissa tai seinissä. Näistä saadaan paljon hyvänlaatuista yleisvaloa tilaan ja ne voivat toimia samalla RGB- ledvalaistuksen valaisimina, joilla saadaan tilaan haluttaessa värisävyvalo. Edellä mainitut valaistusratkaisut ovat suunniteltu helposti asennettaviksi, mutta vaativat kuitenkin hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi ammattitaitoa asennusvaiheessa. Siksi voimme tarjota asiakkaillemme valaistusrakentamispalvelua, jonka avulla voidaan haastavatkin valaistustoteutukset tehdä kustannustehokkaasti, ammattitaidolla ja kokemuksella.

Muita ZEETAn valaistusratkaisuja, joissa valaistusrakentaminen on avuksi

Alaslasketut katot, valopilarit ja -kattopalkit, suuret valopeilit, valaistut lasitiilet, makuuhuoneen sängynpääty, jossa on valaistus huoneeseen (epäsuora yleisvalaistus, lukuvalot, yövalaistus), valoaukot katossa, josta valo putoaa tilaan, kaidevalaistukset, ulkovalaistukset, kalusteisiin asennettavat valot.

Valaistusrakentajat

ZEETAn valaistusrakentajat hallitsevat samanaikaisesti rakentamista, pintakäsittelyä (tasoitus, maalaus, paneelien asennus jne.), sähköasentamista sekä mekaanista asentamista. Heitä voi käyttää siis rakennuksella sekä timpurin että sähköasentajan tehtävissä, valaistusasennuksissa. Usein valaistusrakentajamme tekevät alaslaskettuja kattoja, joihin upotetaan valaisimia tai tehdään valoikkunoita ja valonauhoja. He voivat asentaa portaisiin LED-valaisimia tai saunaan valokuituja. He osaavat koteloida upotettavia valaisimia, tehdä Led-valaistuksen johdotuksia, asentaa sähkökalusteita ja johtoja yms. Ammattimainen valaistusrakentaminen säästää kustannuksia ja takaa laadukkaan työnjäljen sekä suunnitellun lopputuloksen syntymisen.

Innovatiiviset, kokeneet ja kuuntelevat valaistusrakentajamme toteuttavat suunnitelmat asiakkaitamme ja heidän toiveita kuunnellen ammattitaitoisesti sekä kustannustehokkaasti toimien yhteistyössä muiden projektin toteuttajien kanssa. Zeetan työnjohto ja projektinhallinta tukevat hyvän lopputuloksen aikaansaamista.

Sähköasennus ->